Masters in Food ‘Sparren’
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object

Agenda

Peter Heshof

14-03-2019
14 maart

Wat wil jouw consument, nu en richting 2025?
Consumenten en food trends verklaard vanuit het ritme van de Tijdgeest.

Consumenten trends zijn geen toeval, zij komen voort uit het ritme van de Tijdgeest (de dominante mentaliteit in de samenleving). Tijdens zijn presentatie zal Peter Heshof het Tijdgeest model toelichten en het concreet maken door het te vertalen naar consumenten en foodtrends richting 2025.

Wat neem je mee?
-    Na zijn verhaal ben je zelf ook een trend-watcher en weet je in welke hoek je moet zoeken naar trends, zonder te verdwalen in het grote trendbos.
-    Peter zal ook laten zien dat er de komende jaren een forse verandering plaats gaat vinden in behoeften van mensen met grote gevolgen voor de food business. Aantal foodtrends zijn: fusion van nature & science, clean food, functional, personalized food and services. Dus voorbij is straks de tijd van kakelende food-bloggers en banana cakes en shakes omdat het zo goed voelt.

Peter Heshof is oprichter van trend & marketing bureau Bloom (2003), hij is werkzaam als Zeitgeist-watcher & Merk strateeg voor klanten als Unilever, Compass Group, Jacobs Douwe Egberts, Euroma, Friesland Campina, Wessanen, NewForrest, Lassie, Upfield, Ahold Delhaize.
Bloom helpt met het bouwen van future-proof merken, gebaseerd op de Tijdgeest en consumenten trends.
www.tobloom.nl