Masters in Food ‘Sparren’
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object

Agenda

Mijn team (GenY) en ik!

30-01-2020
30 januari

Mijn team (GenY) en ik!
Hoe ontwikkel ik mijn team? Hoe ga ik om met generatie Y in mijn team? Hoe kom ik over op deze mensen? Wat drijft ze? Hoe kan ik (beter) tot ze doordringen? Hoe overbrug ik de generatiekloof? We zoeken antwoorden op deze vragen samen met expert Thijs Launspach.

Trendtour Eindhoven

28-06-2018
28 juni

LET OP! We starten al om 10.00, reserveer dus de hele dag en avond!
​Deze dag staat in het teken van creativiteit en vernieuwing. We beginnen op Strijp S en laten je de ontwikkeling van dit terrein zien, waar vroeger de Philips fabrieken stonden. We gaan diverse locaties in Eindhoven bezoeken, die niet al te ver bij elkaar vandaan liggen. Daarom kiezen we voor een fiets!

Nadere info volgt.