Masters in Food ‘Sparren’
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object

Agenda

Energie management

28-03-2018
28 maart

Energie management
Deze training geeft je inzicht in wat energie nou eigenlijk is en helpt je je energie beter te managen. Het model van de 3 batterijen (emotioneel, fysiek en mentaal) wordt uitgelegd. Wat geeft jou energie en wat kost energie? Hoe kun je zorgen dat je je energie maximaal en positief aanwent? In deze workshop krijg je antwoord op deze vragen en leer je wat je kunt doen om qua energie goed in balans te komen en/of blijven. De thema's voeding, beweging, dagindeling en stress komen hierbij aan bod. Hoe optimaliseer je je dagindeling? Welke routines dragen bij aan je succes en welke zorgen eerder voor beperkingen? 
Een middag vol energie en praktische tips voor jezelf en een energiek team. 
 
De trainer: Koen Gonnissen
“Manage your energy, not just your time!” Koen Gonnissen heeft als coach jarenlang praktijkervaring opgedaan via het coachen van tennissers op topniveau. De beste Belgische spelers tot het jaar 2000 zijn door hem gecoacht en hij was in 1998 en 1999 kapitein/trainer van het Belgisch Davis Cup team dat toen zijn beste resultaten neerzette met een halve en kwartfinale van de wereldgroep. Bij zijn overstap naar het bedrijfsleven in 2000 schreef hij samen met Alain Goudsmet het boek ‘De bedrijfsatleet’ met daarin parallellen tussen sport en het bedrijfsleven. Als je iets leert in de topsport, dan is het wel dat een efficiënt energie management leidt tot duurzame presentaties. In het bedrijfsleven is dit eigenlijk niet anders, vandaar “Beheer je energie en niet alleen maar je tijd!”.