Masters in Food ‘Sparren’
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object

Agenda

Mijn team (GenY) en ik!

30-01-2020
30 januari

Mijn team (GenY) en ik!
Hoe ontwikkel ik mijn team? Hoe ga ik om met generatie Y in mijn team? Hoe kom ik over op deze mensen? Wat drijft ze? Hoe kan ik (beter) tot ze doordringen? Hoe overbrug ik de generatiekloof? We zoeken antwoorden op deze vragen samen met expert Thijs Launspach.

Kerstbijeenkomst

07-12-2017
07 december

LET OP!
De kerstbijeenkomst is op DONDERDAG!
Futuroloog Peter van der Wel: De toekomst is al begonnen!
 
In een vooral visueel college van 55 minuten neemt Peter van der Wel u mee naar de nabije toekomst. Hij laat zien welke technische ontwikkelingen er op ons afkomen, wat dat mogelijkerwijs zal betekenen voor uw branche of organisatie en waarom dat zo zal zijn. Tot slot toont hij wat we nog meer mogen verwachten in de wat verdere toekomst. De toehoorders krijgen hiermee een nieuwe kijk op heden en toekomst.  www.vanderwel.net