Masters in Food ‘Sparren’
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object

Agenda

Daniel Seesink

02-11-2016
02 november

Locatie: Upperdeck, IJsselmeerweg 100, Naarden

Biologische kijk op Communicatie

Door het gedrag van apen te bestuderen veschaft Daniel inzicht in de biologische basisbeginselen van ons eigen gedrag. Daniel begon zijn carrière als biologiedocent, daarna richtte hij zich op marketing en sales. Leuk, want beide ervaringen komen nu terug in zijn werk.

In 2013 richtte Daniel BewustZOO! op. Daniel verzorgt lezingen en masterclasses voor directeuren, managers en andere leidinggevenden. In zijn lezingen staat het door hemzelf ontwikkelde concept bioLOGISCH leiderschap voorop. Met sprekende voorbeelden laat Daniel zien welk gedrag is gebaseerd op onze biologische drijfveren. Laat je door de apen inspireren om leiderschap invulling geven, hoe zij samenleven in sociale groepen en wat nodig is om iedereen binnen de groep gemotiveerd en betrokken te houden.

Daniel introduceert de drie succesfacturen van bioLOGISCH leiderschap:  ‘bewust worden’, ‘begrijpen’ en het op een positieve manier ‘benutten’ van gedragspatronen. Dit stelt ons in staat de gedragsdoelen die horen bij een transitietraject, reorganisatie of cultuurprogramma te halen en zorgt er daarnaast voor dat de betrokkenheid en motivatie van uw medewerkers wordt vergroot.