Masters in Food ‘Sparren’
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object

Agenda

Mijn team (GenY) en ik!

30-01-2020
30 januari

Mijn team (GenY) en ik!
Hoe ontwikkel ik mijn team? Hoe ga ik om met generatie Y in mijn team? Hoe kom ik over op deze mensen? Wat drijft ze? Hoe kan ik (beter) tot ze doordringen? Hoe overbrug ik de generatiekloof? We zoeken antwoorden op deze vragen samen met expert Thijs Launspach.

Trip Riga

18-05-2016
18 mei

Riga, de hoofdstad van Letland, is met bijna één miljoen inwoners één van de grootste steden van de Baltische staten. Riga heeft hard gewerkt aan restauratie van de oude stad om de grandeur van het begin van de vorige eeuw terug te krijgen, toen de stad bekend stond als ''klein Parijs''. Samen met een goede toeristische en zakelijke infrastructuur heeft Riga zich ontwikkeld tot een nieuwe Baltische metropool.