Masters in Food ‘Sparren’
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object

Agenda

Mijn team (GenY) en ik!

30-01-2020
30 januari

Mijn team (GenY) en ik!
Hoe ontwikkel ik mijn team? Hoe ga ik om met generatie Y in mijn team? Hoe kom ik over op deze mensen? Wat drijft ze? Hoe kan ik (beter) tot ze doordringen? Hoe overbrug ik de generatiekloof? We zoeken antwoorden op deze vragen samen met expert Thijs Launspach.

Björn Kuipers

02-12-2015
02 december

Björn Kuipers - scheidsrechter en Jumbo supermarktondernemer

Björn Kuipers is van vele markten thuis en vertelt over communicatie, presteren onder druk, omgaan met tegenslagen en het leiden van een team. Zijn presentaties geven een bijzondere indruk in de wereld van een topscheidsrechter. Daarnaast legt hij de perfecte link tussen het ondernemen en de topsport, met voorbeelden uit de praktijk van zijn eigen recentelijk tot Jumbo omgebouwde supermarkt.
Uiteraard zal deze avond ook weer de inmiddels beroemde niet-te-tillen kerstdoos worden uitgereikt.
​Dress code: gala of cocktail.