Masters in Food ‘Sparren’
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object

Agenda

Mijn team (GenY) en ik!

30-01-2020
30 januari

Mijn team (GenY) en ik!
Hoe ontwikkel ik mijn team? Hoe ga ik om met generatie Y in mijn team? Hoe kom ik over op deze mensen? Wat drijft ze? Hoe kan ik (beter) tot ze doordringen? Hoe overbrug ik de generatiekloof? We zoeken antwoorden op deze vragen samen met expert Thijs Launspach.

Trendtour Amsterdam

17-06-2015
17 juni

Het is bijna tijd voor onze zomerbijeenkomst! We hebben weer ons best gedaan om een leuk, gezellig maar bovenal inspirerend programma voor jullie te organiseren. Onder de bezielende leiding van Shoot my Food gaan we een trendtour door Amsterdam doen en de mooiste, nieuwste en meest trendy concepten op het gebied van foodretail en foodservice zien. Veel beleving en genieten dus! We gaan fietsen, dus zorg voor makkelijke kleding.