Masters in Food ‘Sparren’
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object

Agenda

Tweedaagse Efteling

29-01-2015
29 januari

We beginnen het jaar meteen goed en gaan 2015 wel op een hele bijzondere wijze van start. Op donderdag 29 en vrijdag 30 januari gaan we naar de meest magische plek van Nederland, namelijk…. De Efteling! We hebben een fantastisch leuk, leerzaam en inspirerend programma voor jullie in elkaar gezet. Starttijd 29 januari om 13.15 uur, eindtijd 30 januari om 11.30. Het is dus inclusief overnachting. Als je niet blijft slapen, geef dit dan svp van te voren even door!
Wat gaan we doen?
We verzamelen op 29 januari om 13.15 uur in Bosrijk. Je kunt parkeren op het bijbehorende parkeerterrein van Bosrijk. Het adres is Eftelingsestraat 7, Kaatsheuvel. Daar word je verder begeleid naar de plek van bestemming. Na de ontvangst krijg je eerst de gelegenheid in te checken en je koffer naar je kamer te brengen (het kan zijn dat nog niet alle kamers beschikbaar zijn). Om 14.00 uur vertrekken we met zijn allen richting het Efteling-park. Dus zorg dat je op tijd bent! Tijdens het programma  van donderdagmiddag tot vrijdagmiddag  krijgen we een kijkje in de keuken van de Efteling. We leren op verrassende manieren meer over  gastgerichtheid, beleving en van product- naar concept-denken. Natuurlijk is er, zoals je van ons gewend bent, genoeg ruimte om ons onder te dompelen in het echte ‘’Efteling gevoel’’. Verder verklap ik niks en moet je alles gewoon ervaren. Vrijdag 30 januari  om 11.30 is het programma afgelopen.