Masters in Food ‘Sparren’
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object

Agenda

Kerstbijeenkomst: Danny Mekic

03-12-2014
03 december

De 24-jarige Danny Mekić is afgelopen jaar uitgeroepen tot meest succesvolle jonge ondernemer van Nederland. Naast het runnen van zijn eerste bedrijf, dat hij op 15-jarige leeftijd oprichtte, is hij actief als docent in het HBO en WO, mediator, new business en new media consultant, investeerder, jurist opiniemaker en panellid. Hij noemt zichzelf geen social media expert, maar social media architect. Hij staat grote spelers in deze markt bij als consultant. Hij schreef voor het Financiële Dagblad, werd door Elsevier en Quote uitgeroepen tot een van de meest talentvolle jonge Nederlanders en adviseert grote organisaties bij hun transformatie naar nieuwe business modellen.