Masters in Food ‘Sparren’
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object

Agenda

Gabor Heeffer

22-01-2014
22 januari

‘’Zo eerlijk als een paard …” Het gezegde bestaat niet, maar voor al wie er een sessie equicoaching heeft opzitten, is het wel een waarheid als een koe. “Ongelooflijk wat een paard je vertelt over je kwaliteiten als leider.” “Een paard kijkt dwars door je heen. Het voelt hoe jij je voelt. Is dat niet naar de zin van het paard, mag je trekken en sleuren wat je wilt, het dier zal geen poot verzetten.” Equicoach Gabor Heeffer windt er geen doekjes om. Equicoaching vertelt veel over de persoonlijkheid van de man of vrouw die het vertrouwen van de viervoeter moet zien te winnen. Wie zijn zintuigen spitst, kan enorm veel leren tijdens wat uurtjes in de paardenbak. En niet alleen over zichzelf. “Wat er daar gebeurt, is niet zelden een bevestiging van de relaties op de werkvloer”, legt Gabor Heeffer uit. Na een inleiding van Gabor gaan we daadwerkelijk met zijn allen de paardenbak in en kunnen we zien hoe het gesteld is met onze leiderschapskwaliteiten.